Дебютът на моделката Моника Валериева като репортер бе излъчен снощи. Без притеснения тя развя своя микрофон в Народното събрание, а отказите на част от жертвите й, не успяха да я накарат да се почувства неудобно, видя HotArena.net.

Красавицата сподели в ефир, че сама си е написала въпросите, както ви съобщихме преди броени дни. Също така не спести да каже, че е тренирала за големия ден в Парламента вкъщи, като за говорително средство си е служила с дистанционното на климатика й.

„Женен ли сте?“, „Изневерявате ли на жена си?“, „Колко често правите любов?“ бяха само част от еднотипните запитвания на Валериева.

Брюнетката непрекъснато търсеше контакт и съвети от оператора си, но той не й отговаряше или ако го е направил, тази част е била изрязана при монтажа.

Най-големите очаквания на Моника обаче не се сбъднаха. Тя имаше намерението да попадне на бившия премиер от ГЕРБ Бойко Борисов, но това така и не се случи.

Като неочаквана подкрепа се появи Сашо Диков, който също крачеше по кулоарите, за да събира материал за предаването си. Той я напътстваше и предразполагаше да си свърши работата както трябва.

Докато уважително някои отказаха да отговарят на въпросите й, то Цветан Цветанов реши да се направи на интересен и да обясни, че весели въпроси в тежки дни няма как да се задават.

На моделакта се хареса да бъде в депутатската сбирщина, но квестори сложиха край на дебютния й репортаж за „Горещо“, като я изгониха.

източник: hotarena.net

Leave a Comment