Синът на Тони Стораро бързо се превърна в една от най-актуалните млади звезди в страната. Фики Стораро стана идол на тийнейджърите след само две издадени песни. Особено девойките полудяха по атлетичното тяло на младежа, което той не пропуска повод да демонстрира. Младият изпълнител нон стоп качва в профила си във Фейсбук снимки, на които е гол до кръста, с които да предизвиква фенките си.


Стораро-младши обаче сериозно се оля в нарцисизма си. Младежът очевидно е тръгнал по пътя на така наречените “кифли”, които се снимат във всяко едно огледало, което виждат. Певецът се изтипоса полугол в огледалото на… асансьора! Странният кадър веднага предизвика вълна от подигравки в онлайн пространството. “Добре де, може ли в асансьора да се снимаш? И то в този вид?”, заливат се от смях феновете.

Любопитното е, че дори и близката приятелка на Фики – близначката Владислава, която нашумя с участието си в Х Фактор, също не издържа и се избъзика с него. “Защо за бога се снимаш в асансьор?? При това гол? Само аз ли го забелязвам, другите явно са заслепени от мускулите ти”, чуди се къдрокоската.

Не е ясно къде се намира въпросният асансьор – дали в някой мол или в сградата, където живее Стораро-младши. Където и да е обаче видът на Фики е повече от недопустим, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment