Йоана се появи по бански в Къщата!
Певицата не пропусна да се топне в басейна, както го направи преди ден и Лияна. Но това се оказа грешка в очите на зрителите, които веднага сравниха тялото и с това на чалга звездата, забеляза Kliuki.net.

Изглежда, че двете участнички във „ВИП Брадър” са си конкуренция не само професионално, но и по красота. Блондинката преди шашкаше с визия и имаше доста фенове, после изчезна от небосклона, а сега се опитва отново да изгрее. Фаталната Лияна пък не спира да провокира, а Мира Радева я нахъса допълнително, като й обясни, че всеки в шоуто я харесва и тя носи особена магия…


Дали това е така, казват хората пред екрана и в крайна сметка те решават коя е по-голяма любимка.

По форми обаче повече точки събира Лияна, която наскоро беше избрана и за най-желаната съквартирантка. Йоана обаче не се тревожи особено от този факт и смело се пусна по бански, а както сподели с Биг Брадър, вече е твърдо решена и да спечели формата.
С Пламен не им се получи свалката и тя сега е амбицирана да му смаже фасона. Йоана се нахъса яко и обяви, че ще направи всичко, за да се озове на финала. Като нищо ще мери сили точно с Лияна, която все остава в сянка на номинации и се измъква от опасност.
Вижте сами Йоана по бански и преценете дали Лияна е тяло номер 1 в Къщата!

източник: kliuki.net

Leave a Comment