Шокиращи разкрития направи брадърът Миро след финала на „Биг Брадър“. Бившата риалити звезда сподели потресаващи разкрития за отношението си със спортиста. Той сподели, че двамата са имали жесток конфликт в Къщата по повод общо бивше гадже. Което се оказа, че е минало и други съквартиранти, докато в същото време замазвала очите на ръгбиста.

Миро и Боби още от самото начало бяха на двата полюса и Борислав често се заяждаше с Миро. Както се оказа причината за разрива им е проста – не могат да разделят бивше гадже.

Още с влизането Нед и Миро побързали да разяснят на Боби как стоят нещата. Докато ръгбиста беснеел, че Миро сваля приятелката му, двамата му сервирали доста горчив хап за преглъщане. „С Нед му доказахме, че е излъган, и двамата също сме били с нея, а тя го е лъгала, че е нямала нищо общо с мен, само и само да го вкара в леглото.“, разказва Миро. По думите му, въпросната девойка овършала доста от риалити звездите след излизането им от Къщата.

Що се отнася до отношенията между Боби и Цеце, Миро е категоричен, че отношенията им няма да се развият. „Боби ще я овършее, но не е негов тип жена. Просто, ако не бяха камерите, тя щеше да го е отнесла. И толкова.“, категоричен е той, пишат от „ШОУ“.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment