Йоана цъфна на интервю с двете си отрочета  – Ясен и Йово. Хлапетата, обаче, се оказаха разглезени, немирни, своенравни  и нетърпеливи. Водещите  Жени Калканджиева и Мая Савова, се оплакаха плахо, че те доста буйствали из студиото  преди предаването и не изобщо не слушали нито майка си, нито екипът, който се опитвал да ги озапти.

Пробвали с какво ли не – с бонбони, с обещания за подарък после, но нищо не било в състояние да кротне двете момчета, които се чудели каква беля да сътворят и как да тържествуват, че са ядосали майка си и останалите в студиото. По време на предаването те ставаха, ходеха из студиото, връщаха се по местата си и се заливаха от смях, че са сътворили поредната щуротия, видяха зрителите.

Вместо да им направи забележка, Йоана с гордост съобщи, че са много изобретателни и най-новият им номер бил да навият будилника да звъни в 4 през нощта, за да видят как тя ще реагира, като я събудят. Само че не спомена колко пъти в месеца спят при нея, за да я радват с будилника. Певицата така се отнесе да хвали отрочетата си, че издаде, че й били на посещение в изповедалнята на ВИП Брадър. Там бяха много забавни, разказа тя. Искаха да влязат с мен в Къщата, но това не беше разрешено. Тогава те се ядосаха и започнаха да реват и да ритат всичко около тях. Крещяха, чупеха. Много са сладки, нали.

Жени Калакнджиева кимна сковано с глава в знак на съгласие, макар че й идеше да стисне сладурите да вратлетата и да ги накара да седнат по местата си.

Много лесно се отглеждат моите момчета, каза Йоана. Най-вероятно на нея й се виждат „лесни“, защото живеят при баща си и той се грижи за всичко. А тя се появява от време на време, когато се сети, че има деца и че е майка.

Тя хвърли бомбата, че се среща в много добър и хубав човек и има нова любовна тръпка, но отказа да издаде името му. Нека това си остане моя тайна, запърха с мигли певицата, а доста от зрителите решиха, че си измисля. Откакто е излязла от Брадъра, тя наговори доста лъжи и чонек не знае вече кое  е истина и кое не.

източник: skandalno.net

Leave a Comment