Милионерската наследница Парис Хилтън си отлетя! След като грабна половин милион лева, блондинката си тръгна, прекарвайки по-малко и от 10 часа в къщата на „ВИП Брадър“, научи HotArena.net.

Според източници договорът на звездата не бил за определен период от време. И тя можела да си тръгне, когато пожелае. Тази сутрин Парис и гаджето й Ривър Випери споделиха в Туитър, че са излетели от България в 6:30 часа сутринта.

Продуцентите на „ВИП Брадър“ обаче са в шок от милионерската наследница. Те очаквали, че тя ще седи поне 10 дни. Интернет потребители пък негодуват в мрежата, че вместо да отделят някой лев за благотворителност, продуцентите са дали безумна сума на глезената Парис. А блондинката очевидно не е останала очарована от България, тъй като побърза да си отлети.

Според 100% достоверни източници Парис Хилтън е спала в хотел Хилтън и е ходила при съквартирантите за не повече от 5, 6 часа. При това милионерската наследница не позволила дори да я снимат без грим и отказвала да стои далеч от гаджето си задълго.

източник: petel.bg

Leave a Comment