Животните са прекрасни създания, които някак си успяват да предизвикат вълна от умиление и мигновена любов, почти у всеки. Тази реакция е напълно нормална за любителите на тези изключителни животниски същества. Ако не просто обичате, а направо обожавате всяка жива твар, която не е човек, то със сигурност, като дете сте минали през традиционните любимци – рибки, хамстери, морски свинчета, котка, куче и какво ли още не.

Разбира се, с една част от тях нещата не са се получили, най-вече заради ранната възраст и факта, че едва ли сте били особено наясно как точно да се грижиш за друго живо същество. И въпреки това, отдавна е доказано, че животните оказват особено благотворно влияние върху децата. Грижейки се за още нещо с пулс, детето разбира, че не цялата вселена се върти около него. Освен това се учи на търпение, грижа за другият и още куп хубави неща. Е, понякога се налага в дома да се изредят 3-4 рибки и 2-3 хамстера, докато малчугана разбере точно как да се грижи за тях, но в крайна сметка, рано или късно му хваща цаката!

И все пак, незнанието как да се грижиш за друго живо същество не е единствената причина нещата с домашният Ви любимец да не се получават. Може би, просто той не е бил идеалният животински приятел за Вас. Има хора, които са родени да съжителстват с кучета, други са котколюбци, а Вие? Още сега може да разберете кое животно Ви подхожда най-много! Просто последвайте сайта – IgraiGo.com– Кое домашно животно ми подхожда? и го открийте още сега! Възможно е да се окаже, че сте родени, за да съжителствате с канарче, а защо не и с маймунка?

След като откриете животното, което Ви подхожда най-много, със сигурност ще Ви бъде интересно да разберете Вие самите, на кое животно приличате. Това, също може да се случи на момента, само с няколко клика, като последвате линка – На какво животно приличам? ! Не забравяйте после да споделите резултатите си във Играйго Форума –  и да се позабавлявате с тези на останалите!

Leave a Comment