Галена взриви феновете си и гостите в заведението на Петко Димитров „Найт флайт“, научи Kliuki.ws!

Изпълнителката на „Неудобни въпроси“ се появи в нощното заведение на бизнесмена Петко Димитров, известен на феновете от участието си в „Денсинг старс“ по Нова тв, по страстна ефирна рокля. За пореден път Галена успя да взриви аудиторията и да накара мъжете да въздишат по нея.

Прозрачна, ефирна, отворен бюст, къса – отдолу се подава невероятната гледка на жена… Е, как да не взриви аудиторията, коментират фенове на певицата. Действително дивата освен, че предостави (както винаги) гледка до всички свои интимни места, но и за пореден път присъстващи казват, че била без бельо.

Дали заради тази пикантна подробност, или защото е много добра певица, не е ясно, но Галена получи страхотен букет от червене рози. Господинът обаче, направил този скъп подарък на фолк певицата на „Пайнер“, остана неизвестен.

Присъстващи твърдят, че певицата тотално е затвърдила репутацията си на една от най-разкрепостените изпълнителки и за пореден път доказала, че трудно може да има дистанция между нея и гостите в клуба. Тя била като прочетена книга за мъжете в клуба и това, естествено, накара жените да се чувстват нищожни.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment