Николета е в агония, тя си призна, че още обича Валери?!

Така поне твърдят потребители, които останаха изумени от посланието на страницата на дъщеричката й Никол, забеляза Kliuki.net.

„Тя ползва детето, за да отправя някакви намеци, но никой не й вярва! Валери вече й обърна гръб, завинаги…”, реагираха във „Фейсбук” настроени срещу невярната Николета Лозанова.

В профила на Никол Божинова се появи мъглявото и съмнителното изказване: „Любовта е възможна и от разстояния!”. Веднага заваляха коментари, които никак не биха се харесали на плейметката. Според мнозина в момента всичко й се връща тъпкано, както тя навремето постъпи с Алисия. „Изглежда, че тя още обича Валери, колкото и да се прави за пред хората, че нищо не е станало, това е толкова нетипично за нея, че няма накъде повече…”, умуват във виртуала.

След скандалите, които разтресоха светското семейство, нещата са повече от ясни – двамата сложиха край, а и им предстои развод. Запознати разказват, че тепърва ситуацията ще става все по-неприятна между Николета и Валери. Силиконката много се надявала те отново да се съберат, а футболистът бил крайно обиден от поведението й. Тя изпадала в двете крайности, ту преливала от нежност и гледала да го омилостиви, ту го заплашвала, че светът ще му се види крив и ще го разори тотално.

Валери Божинов пък за втори път ще трябва да се занимава със съдебни битки и да се бори да вижда момиченцето си. Колкото и почитателите да искат да се случи чудо между тях, засега май няма такива индикации.

А Николета е в агония и си призна, че още обича Валери – вижте думите й и ни споделете мнението си!

източник: kliuki.net

Leave a Comment