Поредната ексцентрична изява на Гала в „На кафе“ стъписа дори най-заклетите й фенове. Водещата се появи в национален ефир с арабска бурка.

Повод за нетрадиционното й облекло стана срещата й с репортерката Ася Енева. Дамата, наскоро се завърна от Дубай и двете се отдадоха на сладка раздумка по повод екзотичните пътешествия до пустинната страна.

Освен, че надълго и нашироко обсъдиха как се държат дамите в Дубай и какви атракции предлага емирството Гала не се посвени да надене и мюсюлманска бурка. Поведението й обаче предизвика доста остри реакции в мрежата. Крайните националисти я нападнаха, че се държи обидно, а други, че показва неуважение към ислямската култура.

„Тя кокетира с него!!! Ето, това е пошлото! Тя го пробва!!! Дали ще й хареса?!.“, пише възмутена потребителка. А друга коментира, че водещата е нахлузила дрехата, сякаш е моден аксесоар, а не традиционно облекло, част от културата на друга държава, пише “Блиц”.

Повечето зрители обаче са на мнение, че в последно време водещата има доста странни идеи. Преди няколко седмици тв звездата втрещи ефира, като се прехласна по гробищен парк. Месец по-рано тотално стъписа всички с доста двусмислен коментар относно участието на Зейнеб в „Денсинг старс“. Последното й хрумване обаче тотално смая дори най-заклетите й фенове.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment