Йоана е в болница!
Днес тя не се появи в „На кафе” при Гала, където я очакваха като гост-коментатор, писа изданието HotArena.net. Зрителите подозираха, че тя е закъсняла за ефир, но се оказа, че всъщност се е почувствала зле и е потърсила лекарска помощ.

Сестрата на Йоана сигнализира в предаването, че тя няма да може да изпълни ангажимента си, тъй като има здравословни проблеми.


Зейнеб предаде на Гала, че Йоко не се чувства във форма и дори е в болница, но близките й се надяват, че бързо ще се възстанови. Касае се за емоционален проблем, съчетан с продължително недоспиване след излизането от Къщата.
Вероятно Йоана се е сринала психически след всичко, което преживя вътре. Тя самата неведнъж е казвала, че се налага да прикрива себе си и бушуващите чувства, за да не бъде слаба в очите на хората и в тези на Пламен…

Да, Пламен Медаров сигурно също е причина нервите на Йоана да са разклатени. Когато я изпращаше навън, той се нахвърли да я целуна, а певицата се озова в по-объркана ситуация отвсякога. Пламен я въртеше на пръста си през цялото време, а накрая започна да става изненадващо нежен, което тотално шокира Йоана.
На снощния лайф пък тя се опита да го защити от нападките, че не знае името на Левски, но никой не й позволи да се изкаже и тя едва успяваше да сподели позицията си, забеляза Kliuki.net.
„Бранеше го от крайните мнения, което е достойно за уважение, дано и Пламен да го оцени на по-късен етап!”, реагираха потребители, които се надяват между тях историята да продължи.
А Йоана се докара дори до болница след всички вълнуващи събития около нея!

източник: kliuki.net

Leave a Comment