Никол на Николета е с толкова плътен тен напоследък, че някои стигнаха до там да се усъмнят, че може да е изкуствен или от солариум?!

Мрежата гърми от коментари защо детето на плейметката изглежда досущ като негърче, забеляза Kliuki.net. Лозанова е всеизвестна със своята мания по тъмния тен и даже вече стряска хората.

Масово по форумите считат, че тя прекалява и толкова силен оттенък въобще не й отива. От блондинка с леко смугла кожа, тя се превърна в брюнетка с тен, който се слива с косата й. Когато сложи тежкия грим, нещата стават още по-неприятни, критикуват я в нета.

Преди време Николета се беше изцепила за Никол, че като порасне може и да се стигне до там да й се правят корекции. Тогава всички се изумиха от мисленето на силиконката, а сега я заклеймиха, че вероятно е пренесла обсебването си върху тена на Никол Божинова. „Това момиченце много съмнително почерня! Доскоро беше с нормален цвят, а сега изведнъж толкова плътен тен?!”, „Николета сигурно го маже с крем за изкуствен, няма друго обяснение, нали все го кара да позира и го показва, вече я подготвя за моделка!”, умуват в мрежата. „Дано не е стигнала до там да я води на солариум, но няма и да се учудя…”, продължават с коментарите във виртуала.

Преди около две седмици Николета и Валери се завърнаха семейно от почивка, но както е известно малката Никол не беше с тях. После футболната съпруга тръгна по родните плажове и с дъщеря си, но според хората надали чак толкова е събирала слънчевите лъчи, за да стане така черно.

Вижте сами от снимките и преценете защо Никол на Николета е с толкова плътен тен – дали е изкуствен?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment