Доста любопитен избор направи Яна Акимова на именния ден на половинката си Петко Димитров. Вместо да бъде с любимия си и да отпразнуват заедно празника му, танцьорката реши да предпочете компанията на друг харесван мъж. Става въпрос за Тервел Пулев, с когото бившата на Орлин Павлов ще излезе довечера на сцената на ВИП Брадър.


Двамата ще изтанцуват страстен танц, с който се надяват да помогнат на Тервел да остане в шоуто. Близки до двойката Петко и Яна обаче са изненадани от решението й да зареже бизнесмена, който в най-скоро време ще стане неин съпруг, за да се изявява на екран. “Петко има имен ден, редно е да бъде с него, не да ходи да се вее с чужди мъже”, възмущават се запознати.
Други обаче не са никак изненадани от новината. “Янчето е супер амбициозна и никога няма да пропусне възможност да бъде в светлините на прожекторите. Затова си хваща все известни гаджета”, коментират онлайн потребителите. Разбира се, има и такива, които защитават любимката си.
“Това е просто един танц, ще го изтанцуват с Тервел и тя ще отиде при Петко, за да празнуват заедно”, убедени са форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment