Шоуто слиза от екран, актьорите с нови проекти.

Хитовото комедийно шоу “Комиците”, слиза от екран. Зрителите вече няма да се радват на Любо Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстю Лафазанов и останалите актьори в петък вечер. Съвсем скоро предаването слиза от екран по решение на продуцента Евтим Милошев.

Според самия него предаването не слиза заради нисък рейтинг, а защото екипът смята да се заеме с нови проекти.

“За мен е важен екипният принцип. Неслучайно кръстих фирмата си “Дрийм тийм”. Като съдружници в нея имаме всякакви отношения — и приятелски, и служебни”, споделя съдружникът на Милошев Любо Нейков. Двамата засега отказват да споделят, какви са проектите, над които работят, но обещаха да представят на зрителите нещо наистина добро.

Засега не е известно кога шоуто ще слезе от ефира, но феновете на комиците поне ще могат да ги видят в новия сезон на „Столичани в повече“, пишат от Lifestyle.bg. Междувременно се чуха слухове, че в свалянето им е замесен и Слави Трифонов.

Не е тайна, че шоумена не може да понася бившите си сътрудници, които го зарязаха преди години. И водеше с тях остри спорове около Нова година.

Зрителите обаче са на мнение, че предаването просто е изчерпано и затова слиза от екран. А мнозина с облекчение споделиха, че им е омръзнало от пошлите скечове, които накрая вече окончателно доскучаха на публиката.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment