Слави Трифонов има потресаващо болнав вид!

В това се увериха на първо място абитуриентите, пред които той излезе на сцена, а след това Kliuki.net публикува снимките от тази покъртителна изява на Дългия.

Сега ще видите още от тези моменти, които успяха да секнат забавлението на зрелостниците…

Мъртвешкото излъчване на Слави Трифонов може да хвърли в паника всеки, а околните нямат никакво обяснение за случващото се с него. Дали пък водещият не страда от проблеми, за които все още никой не знае.

До днес той единствено е споделял за зрението си, а и отново беше с тъмни очила през нощта. Със сигурност осветлението го притеснява и се налага да пази очите си. Обаче всичко останало е още по-плашещо!

Бледата му кожа, изпитото му и жълтаво лице, отпуснатото тяло… нищо общо с познатия на всички Слави Трифонов. „Нещо страшно е, какво му има на Слави, наистина се просълзих като го видях…”, „Какъв фен съм му, а не очаквах да го видя в такова състояние, много се притесних!”, споделят младежите, които имаха възможност да се насладят на изпълненията на Слави и Ку-ку бенд.

По-неприятното е, че се наложило почти цяла вечер той да пее седнал, а според някои сигурно е нямал сили да стои продължително време на крака. Дали е така или не, ние не можем да кажем, но е факт, че Слави Трифонов определено не изглежда добре тук!

източник: kliuki.net

Leave a Comment