Фолк певицата Глория тотално втрещи феновете си. Звездата на „Денсинг старс“ преди ден се появи на участие в дискотеката на Коцето и смути доста почитателите. Чаровната изпълнителка изглеждаше шеметно в синия си гащеризон и с вързана на коса опашка. Цялостната й визия обаче се разваляше от обръснатите й вежди.

Веждите на певицата бяха изтънени до такава степен, че почти липсваха. В резултат на което певицата изглеждаше доста стряскащо коментират потребители.

Преди време дъщерята на певицата също се появи с подобна визия. Тогава Симона тотално втрещи почитатели с вида си. Феновете й дори се чудеха дали Симона не е станала жертва на козметичката си. Както изглежда обаче личната стилистка на Глория и Симона има навика да се престарава. И буквално е обръснала веждите на звездата.

Въпреки че съвсем не е модерно, изпълнителката очевидно няма нищо против козметичните решения на стилистката си. Независимо, че в този вид изглежда доста стряскащо, а чертите на лицето й несъразмерни.

Липсващите вежди на изпълнителката станаха и причина феновете й да се зачудят дали не е решила да въвежда нова мода. „Изглежда сякаш някой ги е обръснал“, пишат втрещени фенове. „Никак не й отива“, категорични са други. А трети посъветваха певицата да не прекалява с козметичните процедури.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment