ДесиСлава се появи неадекватна на участие, а феновете й цяла вечер се чудиха какво точно я разстрои така!

Певицата въобще не била във форма и се държала изключително странно, писа „Блясък”. Посетители на заведението в морски курорт разказват, че тя даже не знаела къде се намира.

ДесиСлава бъркала името на клуба, едва представила песните си и в почивката хукнала към автомобила си. „Обикновено звездите, които гостуват, се оттеглят преди втората част от репертоара си да вземат дъх в нашия офис, а тя се усамоти в колата…”, научи Kliuki.net от служители на дискотеката.

Клиентите останали озадачени от поведението на ДесиСлава, която по принцип е винаги усмихната и забавлява с лека ръка публиката. През останалите часове всички погледи били вперени в нея и следяли всяка нейна следваща реакция, но така и не станало ясно какво й има на ДесиСлава. „Имам чувството, че беше плакала, да не би нещо да се случва в личния й живот, дано няма проблеми с гаджето!”, обсъдиха я почитатели.

Наскоро блондинката беше на почивка със своя любим Светлозар, а тогава всичко беше наред и двамата бяха много щастливи, така че сигурно не това е причината.

ДесиСлава обаче втрещи всички с неадекватното си състояние на участие!

източник: kliuki.net

Leave a Comment