Симона Загорова се оказа поредната звезда, която прекалява с грима. Чаровната наследница на Глория тотално се загрози с тоновете макиаж по лицето си, видя HotArena.net.

Госпожица Загорова буквално потресе цялата интернет аудитория с вида си, който наистина е доста стряскащ. Малката е  сложила убийствено голямо количество грим по лицето си, а  за капак е подбрала и най-неподходящите тонове.

Очевидно дъщерята на Глория се опитва да експериментира с голямо количество козметични и разкрасяващи средства, но резултатът просто е умопомрачителен. Вместо да се остави в ръцете на професионален гримьор, Симона реши да опита сама да се гримира. Но уви, вместо да заслепи феновете и почитателите си с красота и магнетизъм, Загорова разтърси мрежата.

Не е нужно да човек да е професионалист, за да забележи шокиращия резултат по лицето на Симона. Огромно количество от най-светлия фон дьо тен, съчетан с тъмен руж — това просто е върхът. Симона не само че изглежда изключително неестествено, а й отблъсква всеки с грима си.

Всъщност Симона е достатъчно млада, за да не се нуждае от купищата гримове, за да подчертае естествения си чар и излъчване.  Феновете й са категорични, че няма смисъл да се опитва да прави такива експерименти с грима по лицето си.

И има достатъчно време да се научи да се гримира.

източник: hotarena.net

Leave a Comment