Анелия – да, тя е, но какви са тези кошмарни вдлъбнатини на лицето?!

Kliuki.net забеляза, че певицата е много обсъждана след последната си концертна изява.

Анелия пя благотворително, но визията й беше убийствена. И то не в онзи смисъл на дама, която впечатлява и получава комплименти.

Вярно е, че нищо лошо не може да се каже за облеклото й, но какво по-точно се е случило с лицето й, питат се ужасени хората.

Ужасните и дълбоки резки около бузите й създават усещането, че кожата й всеки момент ще се разпадне. „Не знам дали нещо си е правила и такъв е резултатът, но е грозно, а е толкова млада, жалко…!”, „Фолк певиците явно се съсипват отрано, потресена съм от начина, по който се е сбръчкала и не, това не е заради скулите!”, изумяват се дами в мрежата.

Анелия несъмнено е една от най-прекрасните чалга звезди, които рядко будят критики по свой адрес. Сега не само, че се стигна дотам, но освен това Анелия силно притесни околните.

Не е нормално лицето на жена около 30-те да отблъсква с подобни „дупки”, убедени са потребители. “Дано да вземе някакви мерки, въпреки че май вече е късно… , ако се вманиачи по хирургията, ще стане по-зле!”, гласят коментарите във виртуала.

Анелия държи в тайна какви интервенции има по себе си, засега си е признавала само за силикона. Така че още не може да се каже със сигурност, че от пластики се е обезобразила така.

Вие сами преценете как стоят нещата, но внимавайте, защото си е стряскащо…

Вижте как Анелия дойде на концерт с кошмарни вдлъбнатини на лицето!

източник: kliuki.net

Leave a Comment