Тодор Колев – любимият на всички поколения българи актьор, е претърпял днес тежка операция във ВМА. Тодор Колев е на лечение в елитната болница от две седмици, пише blitz.

Настанен е в клиниката по травматология. Актьорът и семейството му са пожелали да не се огласява и коментира неговото здравословно състояние и той да бъде оставен на спокойствие. Лекари от клиниката все пак са потвърдили, че наистина Тодор Колев е техен пациент и че днешната – трета поред интервенция, е била много сложна.

Както е известно, преди време Тодор Колев заболя тежко и се лекува продължително време, след което се върна в театъра и на екрана и продължи да служи на изкуството ина публиката. Коварната болест обаче отново се е събудила – медиците са установили, че в организма му има разсейки на тумора. С лечението на Тодор Колев са ангажирани най-добрите хирурзи, които обаче не огласяват прогнозите си за резултата от лечението. За всички е ясно, че битката на актьора с болестта е битка на живот и смърт.

Колеги и приятели на актьора се молят за него и стискат палци за милост от небето. Законите на природата наистина са неумолими, но винаги горчи, когато една стойностна личност си тръгне без време от белия свят. Да се присъединим и ние към онези, които желаят на Тодор Колев скорошно оздравяване!

източник: kliuki.net

Leave a Comment