Поп фолк гърлата Глория шокира всички като се появи на участие без силиконовите си джуки!

Певицата Глория захвърли силикона, пише Hotarena.net. От съвсем скоро родната чалгаджийка вече е без силикон в устните. След напускането на шоуто „Денсинг старс” Глория се е променила изключително много, забелязват и феновете й. Красавицата бе на участие и направо изненада всички посетители с новия си имидж.

Тя е махнала силикона от устните си и вече те са в естествения си вид. Абсолютно всички забелязаха огромната разлика и бяха изненадани от коренната промяна. „Наистина лицето й има друго излъчване без силикон”, коментираха нейни фенове.

Колежки на чалга звездата издадоха, че Гло иска да махне имплантите и от бюста си. След непрестанните тренировки и репетииции в „Денсинг старс” тя е получила болки в кръста. „Възнамерявам да се отърва изцяло от силикона, защото вече много ми тежи”, говорела Глория пред певиците.

Личи си, че мисленето на Кралицата на поп фолка коренно се е променила. Вероятно причината за това е именно участието й в риалитито „Денсинг старс”. Тя самата е на мнение, че една от причините за неуспеха й е това, че винаги ще си остане „силиконовата чалгаджийка” за членовете на журито.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment