Анелия и Миро заедно на купон, хванати в неудобни моменти!

Помните, когато покрай тяхната обща песен „Завинаги” тръгнаха слуховете, че двамата имат връзка.

Kliuki.net публикува изключително съмнителни снимки, които разкриват техните палави закачки. Тук Анелия е много разкрепостена и дива, а Миро не само, че я гледа с изпиващ поглед, а дори я хапе по шията…

Ако по това време Анелия е имала връзка, то със сигурност тази близост с Миро не би му се понравила. Фолк певицата обаче не изглежда да е притеснена от вниманието на доскорошния представител на журито в „Гласът на България”.

Даже напротив – тя се смее, щедро показва с усмивка зъбите си и танцува кръшно, докато той внимателно я изследва в детайли отзад. Наистина трогателна гледка или направо жив компромат!

Още по-учудващото е, че виждаме Анелия в светлина, за която малцина подозират. Обикновено чалга звездата се държи на ниво, скромна е и не блести с кой знае какви позорни изпълнения. Как ли би обяснила поведението си на това парти тогава?!

Със сигурност настроението е било високо, градусите също и настойчивият ухажор съвсем разбираемо е успял да завърти главата на Анелия. Предполагаме, че всичко е стигнало до там и вечерта не е имала пикантна развръзка, но никой не може да го каже със сигурност.

източник: kliuki.net

Leave a Comment