Глория, която беше сочена за една от фаворитките в “Денсинг старс” и досега танцува почти перфектно, внезапно рухна след произнесента миналата седмица фраза от Илиана Раева – “В танца ти има повече елементи от твоя жанр, отколкото салса”.

Макар и снощи Раева да й се извини и да я поощри, думите се бяха загнездили здраво в сърцето на певицата и тя реши, че наистина е една обикновена фолкаджийка и хъсът й за борба като че ли изчезна. Тя разходи партньора си Светльо из музикален магазин, показа му първия си албум, разказа му как е започнала да пее още от ученичка, как внезапно се оказала на сцената и всички я харесали. Глория бурлескТогава пеела кабаретни парчета и популярна българска и английска музика, но постепенно влязла в орбитата на поп фолка и досега се върти там. Даже има същите амбиции за дъщеря си Симона.

Глория реши да изтанцува бурлеска и не само да я изтанцува, но и да я изпее. С пеенето се оправи, защото е професионалист, но с танца не, понеже е труден и необичаен. За пръв път тя се носеше вяло по сцената и въпреки прекрасния си златен костюм, който не оставяше нищо на фантазията, в стъпките й нямаше оня хъс, който виждахме досега. Тя прие спокойно критиките на журито, след това и ниските си оценки и обеща, че в петък ще се оправи.

Оценките ми са напълно заслужени, заяви певицата. Илиана Раева бе готова на нова схватка с “оня жанр”, но не срещна съпротива, а само усмивки. Певицата отпадна и втора от надиграването на двойките едновременно на дансинга. Говори се, че примата на поп фолка е решила да зарие танцувалния огън. Тя сама е преценила силите си и ще й е трудно да издържи срещу сериозната конкуренция, която има. А покрай танците почти е зарязала участията си и смята да ги поднови. От абитуриентските балове тя би могла да спечели много по-висок хонорар, отколкото от “Денсинг старс”. Пък и да я наричат фолкаджийка, когато толкова се старае, е някак обидно и тя смята да си тръгне с достойнство.

източник: skandalno.net

Leave a Comment