Скандалите в базата на Къртицата стават все по-чести и по-бурни. Напрежението от съвместното съжителство си казва своето и участниците почти всеки ден влизат в пререкания едни с други. И докато в началото на шоуто разправиите бяха повече за битови неразбории като миенето на чиниите, то в последните епизоди зрителите стават свидетели на все по-ескалираща ненавист между хората, затворени в базата.

В последния скандал са замесени певицата Рут Колева, Велислава и Марина. Както добре знаете, преди няколко дена Рут обяви, че очаква дете. Тази новина съвсем естествено предизвика множество коментари както сред зрителите, така и сред участниците.

Повод за гнева на Рут се оказаха коментарите, които Велислава и Марина си позволиха да правят зад гърба й. Двете момичета обсъдиха надълго и нашироко бременността на певицата, както и нейните навици да пие и да пуши. Двете не подминаха и флиртът между звездата и Любо, заради който Рут се раздели с бащата на детето си Калоян.

Разговорът им естествено беше излъчен в епизода снощи и вбеси изключително много певицата. Хора от екипа свидетелстват, че по време на рекламната пауза Рут се е нахвърлила с гневни думи срещу Велислава и Марина. След края на епизода гневът ѝ ескалира дотолкова, че след връщането им в базата певицата буквално нападнала Вили. От екипа твърдят, че се наложило да ги озаптяват, тъй като звездата се опитала да шамароса Велислава.

източник: kliuki.net

Leave a Comment