Яна гореше по Орлин Павлов преди!

Помним ги тези времена, но и вие сами ще се уверите от снимките, които публикува Kliuki.net.

Танцьорката се усмихваше далеч повече и много по-истински, тя буквално струеше от щастие.

Лъчезарното й излъчване днес е почти замръзнало. Яна дава интервюта с Петко с почти каменно лице, от време на време избухва в смях, но околните не го тълкуват като естествена реакция. Странно, на какво ли се дължи тази промяна при нея?! Като се има предвид, че Петко е първият й съпруг и би трябвало да лети на крилете на любовта, то наистина е изумително, че Яна сега е сдържана и почти не показва емоция.

Надали причината е в това, че не обича Петко, както подозират скептично настроени за бъдещето на връзката им. Както вече ви показахме, Яна събужда нежно Петко със страхотно романтични послания върху чашата с кафе. Не ни прилича на жена, която е с бизнесмена само заради парите…

Напротив, изглежда на доволна и прекрасна съпруга, която се чуди как да зарадва половинката си. Обаче разликата от миналото и сега определено е очевидна, а Яна не може да скрие този факт даже и от близките си. Вероятно горчивият опит в отношенията си е казал думата и тя сега не смее да се отпусне, а може обяснението да е съвсем различно.

Вижте, че Яна гореше по Орлин преди, а сега с Петко просто не е същата, как ви се струва и защо според вас?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment