Плеймейтката ще се покаже по-гореща от всякога в новия клип на Азис и Ванко 1. Дни след като обяви, че е щастлива, че е идол след  фенклуба в Бургас, вече е ясно за какво младите могат „да вземат“ пример от нея, узна HotArena.net.

Николета ще кърши снага във видеото към „Като тебе втори няма“. Тя ще е полугола, естествено, в черно бельо. Над главата й ще хвърчат бели пера, а тя ще маха с ръце, както се вижда от кадъра, намиращ се долу в галерията.

В неделя при Кеворкян Азис сподели, че е изтрил клипа, който дефакто е трябвало да излезе съвсем скоро. Не му харесал крайния резултат и го метнал в кошчето.

Думите му доказва и самата снимка, която Лозанова сподели в социалната мрежа. На новия фотос тя вече е с русолявата грива, с която се премени също наскоро.

Анти феновете й се чудят за какво точно си мисли, че е идол, тъй като да се снимаш с оскъдно облекло в чалгаджийски клип само по себе си не носило никакъв морален модел за подражание.

Форумци коментират още, че пак са удължили краката на моделката с компютърни трикове и на снимката изглеждала по-висока от колкото е.

източник: hotarena.net

Leave a Comment