Любимата двойка на тийнейджърите Ангел и Дорина май наистина са се разделили. След като месеци наред певецът не спря да обяснява, че с танцьорката са заедно и се обичат повече от всякога, феновете му се усъмниха, че нещо между любимците им не е съвсем наред.
Повод за това станаха излиянията на Ангел в личния му профил във Фейсбук. Изпълнителят, който по принцип е доста сдържан в изказванията си в социалната мрежа, публикува поредица доста двусмислени и емоционални статуси. “Някои хора много си почувстваха чувствата”, изригна певецът. И понеже думите му се оказаха твърде неясни, Ангел допълни “Ама след фала идва дузпата”. Феновете веднага започнаха да обсъждат какво е накарало любимеца им да реагира по този начин. Голяма част от тях смятат, че се е появил проблем в отношенията му с половинката му.


“Обиден е, личи му. Дали пък Дорина не му е кръшнала?”, питат се почитателите. Колкото и невероятно да звучи, форумци упорито твърдят, че като нищо любимата на певеца да е кривнала от правия път. За това свидетелства и промяната, която Ангел направи в името си във Фейсбук. И по-точно добавката. Към името и фамилията си, певецът добави и многозначителното “Верният”. “Изневерила му е, 100%, и сега се чуди как да й го върне”, убедени са форумци.
Дали това е така, знаят само певецът и половинката му. Любопитното е, че само преди дни в интервю за списание симпатягата разпалено обясняваше, че с Дорина все още са заедно и се обичат. Дали пък нещо не се е случило след това, гадаят феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment