Как да осигурим повече аудитория на нашата купува продава обява? Всеки един потребител в сайтовете за обяви се пита това нещо. Obiavi.bg е мястото, на което имате цели четири възможности вашата обява да се показва на повече хора. И всичко това на един смс разстояние, без да ви струва цяло състояние.

1. Направете вашата обява, VIP ОБЯВА. Винаги, когато купувам нещо, преглеждам първата страница на сайт за обяви. Независимо дали ми трябва точно определен продукт или просто не знам какъв подарък да си направя. На началната страница на този сайт за обяви ще намерите специално каре, отделено за публикациите продавам, които са облагодетелствани от услугата.

Това е методът, който най-бързо ще покаже вашата обява на максимален брой потребители. Тя ще е на най-преглежданата страница в сайта за bezplatni obiavi и определено ще ви представи по най-добрия начин пред потенциалната аудитория.

2. Направете вашата обява, ТОП OBIAVAвашата публикация ще е пристига при всички потребители, които са заинтересовани да купят нещо от категорията, в която сте. Когато аз купувам нещо за колата влизам в сайта и в съответната категория има каре, което показва всички топ обяви от категорията. Това улеснява цялата философия на купува продава обявите. Влизам и всичко е пред очите ми. А ще е пред очите и на още безброй потребители.

3. Сложете етикет спешно на вашите обяви. Това е опцията за хората, които искат стотици целеви потребители да разглеждат тяхната обява всеки ден. Когато някой прочете думата спешно, той веднага разбира, че това е супер оферта, която търси своя купувач на мига.  Освен това, при търсене, всеки един потребител може да отбележи, че търси само обяви означени като спешни. Това ви поставя в добра позиция пред него.

4. Оцвети своята обява. Това на мен ми допада много. Придава уникалност на обявата и я прави по-различна от другите. Винаги когато търся нещо и видя такава обява във списъка, първо отварям нея. Обикновено и купувам това, което се продава в тази обява. Вашата обява ще се показва навсякъде по много отличителен начин с цветен фон. Това я прави цел номер 1 на потенциалните купувачи.

Leave a Comment