В наши дни пазарът на спортни обувки буквално прелива от разнообразни модели. Вече могат да се намеря всички марки обувки, за които до преди години само можехме да мечтаем. Вероятно сте забелязали, че цените на различните маркови обувки, били те кецове, маратонки или нещо по-елегантно, като дамски боти, варират, в зависимост от магазина. Този странен за повечето хора феномен има своето логично обяснение. Не всички обувки, предлагани като маркови, в действителност са такива. Обикновено, имитацията на маратонки и кецове на някой известен бранд си личи, но има и доста добри попадения в сферата на имитациите, които са буквално неразличими от оригинала!

Как, тогава да отличим истинските обувки от фалшивите? Отговорът на този въпрос е изключително прост – внимавайте от къде ги купувате! Експертите от Obuvalnik съветват винаги да си взимате обувки само от доказали се магазини били те физически или онлайн такива. По този начин ще бъдете сигурни, че обувките, които получавате в действителност са оригинални, а не някоя много добра реплика.

Кецовете и маратонките, наред с дамските чанти са едни от най-фалшифицираните стоки. Не се подлъгвайте по цената, обаче. Дори магазините, които предлагат само и единствено оригинали правят големи разпродажби. Така, че не си мислете, че ниската цена е равносилна на имитация! Всъщност, понякога една имитация на обувки може да струва повече от оригинал, защото последният е в промоция.

Leave a Comment