Поп певицата Мария Илиева се похвали, че само за няколко месеца е успяла да се стопи с цели 12 килограма. Тайната на успеха се крие в странна диета с вода и моркови, която изровила от някакви стари книги на свои роднини.

Въпреки че отстрани тази диета за отслабване може да изглежда жестока и драстична, Мария Илиева споделя, че всъщност съвсем не е така. През деня може да яде каквато си иска здравословна храна (зеленчуци, месо, плодове, дори хляб), но вечер няма право да близва нищо друго, освен моркови и преварена вода.Мария Илиева

„По правилата на здравословното хранене вечер не трябва да слагаш нищо в уста. Защото именно през това време на денонощието човек се отпуска и прекалява с кулинарните удоволствия. Както си седиш пред телевизора или компютъра, без да се усетиш поглъщаш хиляди ненужни калории, които не могат да се усвоят и в крайна сметка се трансформират в мазнини. Освен това тази диета предвижда, всеки ден да изпиваш най – малко по четири литра вода”, обясни Мария Илиева.

Певицата разказа, че по време на диетата не е правила тренировки за отслабване. Вместо да се поти във фитнеса залага на репетиции по танци, с което същевременно съчетава и подготовката за хореографията към новия си клип.

източник: skandalno.net

Leave a Comment