Алисия сбърка с този тоалет, а краката й никак не изглеждат добре!

Винаги стилната и очарователна певица сега разочарова с избора си, коментират я в мрежата, видя Kliuki.net.

Идеалните крака на Алисия се губят с тези високи обувки тип „ботуш”, а свръх късата й рокличка, която наподобява ризка, не прави нещата по-лицеприятни… „Като бутчета са й краката, има такава хубава фигура, жалко, че взе да се чуди какво да облече, за да е оригинална…”, жалват я във виртуала.

Други пък са на мнение, че изпълнителката отново е разбира конкуренцията, защото екстравагантността й няма аналог сред колежките й у нас. Според верните фенове на Алисия това са приказки на хора, които не разбират от мода и говорят просто от завист.

„Ще имате само да си мечтаете за нейните „бутчета”, нищо общо, прекрасна е!”, защитават я те.

Алисия редовно е коментирана, а визията й обикновено много допада на околните. Като прибавим и факта, че напоследък Алисия сияе от щастие, свежа е и вади все хитове, определено няма какво да се вълнува от критиките. Ако скоро разберем и кой кавалер я кара да е толкова усмихната и спокойна, това съвсем ще зарадва нейната аудитория. След като Алисия скъса с Ники Михайлов, все още си няма сериозен партньор или по-скоро го държи в дълбока тайна, но и това ще излезе наяве.

Вижте сами как Алисия сбърка с този тоалет, а краката й не изглеждат добре!

източник: kliuki.net

Leave a Comment