Двойничка на Преслава се опита да засенчи известната фолк певица с кифленски чупки в нета! Това, което се случи обаче, беше противно на очакванията й…

Потребителите буквално започнаха да се гаврят с момичето, което се е снимало у дома в предизвикателна поза. Неизвестната девойка определено напомня на Преслава, която в началото на кариерата си, изглеждаше далеч по-различно.

Днес Преслава е плашещо слаба, от бузките й няма и следа, имиджът й стана много по-приемлив и е сред най-котираните чалга звезди.

Многобройни са родните тийнеджърки, които дават мило и драго, само и само да заприличат на любимката си.
Дали неизвестната двойничка на Преслава е фен на чалгата, засега остава в тайна

Дали неизвестната двойничка на Преслава е фен на чалгата, засега остава в тайна

Повечето се опитват да я имитират в прическа, грим и облекло, но не всички могат да се похвалят с такава физика, която е почти копие на нейната.

Тук има намеци в тази посока, но в мрежата явно почти никой не одобрява подобни изцепки. „По-добре бъди себе си, не се опитвай да подражаваш на някого, а било то и популярна личност!”, „Само се излагате така, какво показвате с тези стойки във Фейсбук?!”, недоумяват във виртуала. А това са само по-меките коментари, останалите са обидни и груби спрямо героинята от снимките…

Има ли причина за такова негодувание и излага ли Преслава тази нейна двойничка – сами преценете!

източник: kliuki.net

Leave a Comment