Калин Врачански има нова стара приятелка. Актьорът отново е заедно с бившата си половинка, актрисата Силвия Петкова. След като само преди дни звездата от „Още нещо за любовта“ оповести, че има нова жена в живота му, той бе изловен с бившата си любов.

Двамата били забелязани по време на вечеря в столичен ресторант, където актьорът бил с компания. Малко след пристигането му, към тях се присъединила и бившата му приятелка Силвия. Звездата от „Революция Z“ цяла вечер не се отделила от Врачански. А от поведението на двамата уж бивши влюбени станало ясно, че отново са се събрали, пишат от „Слава“.

„Тя седна на мястото до Калин, което очевидно беше пазено специално за нея. Двамата започнаха да си говорят тихичко и никой не смееше да прекъсне диалога им.“, разказват свидетели пред „Всеки ден“. Още когато се разделиха двамата обявиха, че ще запазят добрите си отношения. Но предвид видяното от свидетелите, те определено са повече от приятели.

Както изглежда бившите влюбени са затоплили отношенията си напоследък. А и противно на славата му на плейбой сърцето на Врачански очевидно принадлежи само на една жена — актрисата Силвия Петкова.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment