Фолкпевицата Кали призна, че е изневерявала на Антон Крауз, защото не се чувствала достатъчно обичана от него.

Той ми купуваше подаръци, скъпи подаръци, но я нямаше онази обич и онова уважение, което го има при двама влюбени. По-скоро се държеше с мен като с трофей, като със завоевание. Писна ми да гледам около себе си колежки с гаджета-бизнесмени. Като че ли всеки бизнесемен търси да закачи на скалпа си по една фолкпевица и това се превърна вече в мода и стереотип. А много от колежките ми са нещастни в тези връзки и рано или късно те свършват.

В началото той ме ухажваше, аз се дърпах. Не исках да бъде като другите. Накрая успя да ме придума и заживяхме заедно. Но чувствах, че във връзката ни липсва нещо.секс И това нещо беше любовта. Не можеш да се отнасяш с една жена като играчка и да смяташ, че тя стои при теб, защото й купуваш скъпи играчки.

Тогава се влюбих във Владимир. Кака съм му, той е с една година по-малък, пък и е младолик, прилича на дечко. Там намерих истинската любов, истинските чувства. Останах вярна на себе си, но не е на Антон. Владимир ми даваше това, което Антон не можеше да ми купи с пари. Не съм имала две паралелни семейства, в началото се чудех как да кажа на Антон, че си отивам, но един ден просто си тръгнах. Без скандали, без драми. Отидох при Владимир и още се обичаме. Когато Антон поиска да му върна джипа, събрах всички останали подаръци, които ми е купувал и му ги върнах.

Може би го заболя, не зная. Но той пък трябва да си научи урока, че може да има жена тогава, когато истински я обича и любовта с пари не се купува, добави певицата.

източник: skandalno.net

Leave a Comment