Фолк певицата Кали е в 9-ия месец и може всеки момент да роди, но това ни най-малко я притеснява. Тя нито е престанала да пее по участия, нито отказва да бъде коментатор в тв студиото на Биг Брадър, видя HotArena.net.

Онази вечер певицата цъфна по време на лайфа с огромния си корем и цяла вечер пламенно защитаваше Златките, като дори се скара с Йоана.

„Аз съм бременна, не съм болна“, посича Кали намеците, че не й е там мястото.

Забравя да спомене обаче, че има проблеми с коремната стена заради тежката катастрофа, която за малко не й отне живота преди 15 години.

Фолкаджийката упорито набляга на факта, че сама е отгледала децата си и няма намерение да променя това, пише „Всеки ден“. Затова вместо да товари финансово сегашното си гадже Влади, Кали продължава да заработва като коментатор на риалитита, без да се притеснява, че коремът й не се побира на диванчетата за гости в студиото.

„Имам четири гърла да храня, как да спра?”, питала риторично изпълнителката. Еманципираната дама смятала, че актуалният й мъж не е длъжен да издържа отрочетата й от предишни връзки. Продуценти и редактори на предаване пък продължават да я канят, защото певицата има ясна мисъл и бърз ум, пак и не остава длъжна на другите гости, ако я провокират.

„Може да пее чалга, ама е добре възпитана и образована, пък и макар доста дебела, е симпатяга”, твърдят телевизионери.

източник: hotarena.net

Leave a Comment