Калоян, бившето гадже на Рут Колева, изглежда е превъзмогнал мъката по бившата си възлюбена. От няколко дена актьорът е щастливо обвързан, а самият той побърза да се похвали с новината в личния си профил във Фейсбук. Новата избраница на актьора се казва Александра и е доста по-малка от него, издават запознати. Момичето все още е студентка по анимация в НАТФИЗ – университета, който завърши и Калоян.

Доста любопитна обаче е реакцията на приятелите на Калоян към новината. Освен традиционните пожелания към двамата да са щастливи и констатации, че момичето е много красиво, един от коментарите беше откровена обида към бившата приятелка на актьора. Момиче от приятелския лист на Калоян, чужденка, след поздравленията за новата връзка, категорично заявява, че новото гадже на Калоян е много нива над Рут. Която е наречена с доста обидната в английския език дума “roadkill”.

В буквален превод “roadkill” значи размазано на пътя животно. Като жаргон обаче се използва, за да опише човек, който се е издънил толкова яко, че не заслужава дори името му да бъде споменавано. Повече от ясно е, че момичето визира Рут, която унижи Калоян публично, зарязвайки го заради флирта си с Любо в “Къртицата”

В последствие се оказа, че певицата е бременна от Калоян, но това не я спря да задълбочи отношенията си с баскетболиста. По-късно Рут призна, че е махнала бебето, понеже не се чувствала готова да стане майка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment