Актьорът Калоян Трифонов проговори за отношенията си с певицата Рут Колева.

Двамата се разделиха, докато изпълнителката беше в риалитито „Къртицата“. После се опитали да бъдат приятели, защото имали много общи теми на разговор, разказа Калоян в „Предаването на Карбовски“.

Истината е, че Рут направила аборт, но той бил разочарован от меркантилното й поведение.

„Хонорарът, който взе за всичкия този театър, й помогна занапред, за живота и за кариерата“, каза Калоян.

Неговият живот обаче за два месеца напълно се преобърнал с краката нагоре. Основната причина за това била Рут и затова той реши да разкрие всичко около любовната им драма и заформилия се триъгълник.

„Всичко това ми дойде като гръм от ясно небе! Не можеш да казваш на един човек, че го обичаш и че разчиташ на него, и после да флиртуваш с друг“, разочаровано коментира изневярата Калоян.

Рут съобщила на Калоян, че чака дете от него по телефона. Затова той помислил, че тя се шегува и не знаел на какво да вярва. Двамата директно обсъдили въпроса за аборт, който тя направила малко по-късно. Според него всичко било нагласено и направено за пар.

„Нямаше как да задържим бебето. Не може да подлагаш плода на толкова стрес, алкохол и цигари и да искаш да родиш здраво дете! Направих всичко от приятелски чувства, но тя отново ме излъга. Не може през деня да направиш аборт от мен, а през вечерта да си отново с друг! Това вече беше прекалено“, каза Калоян.

източник: blife.bg

Leave a Comment