Камелия за пореден път скандализира мрежата с разголена снимка, видя HotZona.bg. Този път обаче певицата не показа зърно или силиконова цица, а директно заголи дупе пред феновете си.

„Ветровито е! Наздраве, пиячите“ – това е написала Камелия под снимката на голата си задница. Изпълнителката на „Оргазъм“ намеква уж, че вятърът е духнал и надигнал рокличката й, ама като гледаме, тя сама му е помогнала с ръка.

Очаквано, фотото предизвика бурни коментари. Мъжете се надпреварват кой да направи по-голям комплимент на блондинката с най-стегнатото дупе в Пайнер. „Личи си, че тренираш неуморно, много стегнато дупе“, хвалят я фенове.

Разбира се, че Камелия не за първи път разпалва въображението на почитателите си. Изпълнителката залага на скандала и секса още от началото на кариерата си. Тя винаги е казвала, че обожава тялото си и не смята, че трябва да се срамува от него. Напротив – иска да го покаже на всички.

Затова и неведнъж се е снимала за мъжки списания гола и е предизвиквала истински фурор.

Макар да залага на секса в кариерата си, Ками казва, че е спала само с 12 мъже – много ли са, малко ли са, вие преценете. Ние само ще ви покажем певицата натюр…

източник: hotzona.net

Leave a Comment