Най-разкрепостената чалга певица Камелия отново се изцепи по повод на сексуалните си преживявания и призна, че не пробвала мъже от различни раси, но никога не е спала с негър. Скандалната фолк дива от години вдига завивките си пред публика и е правила какви ли не откровения, научи HotArena.net.

Огън момичето от Чипровци например не крие, че обича всички видове секс, а изискванията й към партньора й са да е значително надарен. „Не съм от жените, за които размерът няма значение. Каже ли някоя това, значи нещо не й е в ред или въобще не знае какво е добър секс”, отсича блондинката.

Досега тя не бе коментирала единствено с колко и с какви мъже е спала, но ето че реши да открехне феновете си и по този въпрос. Докато

„Всички знаят, че не съм монахиня и никога не съм искала да бъде такава. Запознавала съм се с различни мъже и съм имала авантюри. Само с негър не съм спала”, без притеснения призна Камелия. От откровенията й стана ясно, че е пробвала араби и мургавелковци от Латинска Америка, но не може да определи кои са по-добри.

„Мъжете, както и жените, не се делят на националности. Всичко е инвидуално, защото на един му харесва една, на друг – друго. Мен ме привличат поддържани мъже с харизма”, отсича Камелия. Все пак опитът изглежда не е чак толкова голям, защото освен с негър, не е с спала и с азиатец. Последното дори признава, че никога не й било хрумвало, а и не се е запознавала с „дръпнати” мъже. Това обаче нямало да стане и в бъдеще, защото вече е намерила своята точна половинка – Цветин, и не търси нови тръпки, пише „Всеки ден“.

Камелия, която в момента е водеща на „Мис България”, се ядосва много на етикетите, които публиката слага на момичетата в шоуто и за това реши да ги защити. „Това, че една е жена не е имала само един мъж в живота си не я прави лека или пък проститутка. Времената на уговорените бракове са минало и сега търсим, докато не си намерим подходящ партньор, за това е нормално момичетата да имат по няколко връзки”, коментира чалга дивата.

източник: hotarena.net

Leave a Comment