Певицата Камелия започна  да прави опити да забременее чрез ин витро процедура. Явно тя много иска да бъде майка, но все не е успявала досега.

Камелия изприказва доста приказки от рода на, че не й трябват деца, че с Цветин са си добре и така, но явно истината е друга. Тя е топъл, любящ човек и от нея би излязла страхотна майка. Освен това наскоро сподели, че една жена не се чувства пълноценна, ако не е родила дете. Но ставаше дума в коментрите за друга дама.

Наскоро Камелия била забелязана в клиника за ин витро оплождане. Тя отишла с обикновени дрехи, без грим и дори с шапка, но от персонала я разпознали, както и част от чакащите жени. Певицата явно се е решила на последната стъпка – изкуствено оплождане. Нейният биологичен часовник вече отмерва последните години, в които би могла да стане майка, пък и възраста й е над 40 и вече е в много проблемната група за този акт.

Неведнъж атрактивната блондинка е казвала, че ще има дете тогава, когато реши Бог. Явно обаче сега божиите работи са оставени в ръцете на лекарите.  Дано те успеят да си свършат работата, защото тя наистина заслужава да е майка!

източник: skandalno.net

Leave a Comment