Ядосана до краен предел от грубото вмешателство на медиите в личния ѝ живот, принцесата на поп – фолка Камелия реши да даде урок на всички всезнайковци. Късно вечерта вчера тя предизвика фурор, след като написа в личния си „Фейсбук” профил лаконично „Бременна съм”.

Кратката публикация буквално взриви тълпата и само за няколко минути Ками събра повече от хиляда лайка. Разбира се, хейтърите не се посвениха да наспамят дори и тази светла тема, опитвайки да заформят нов скандал около певицата. Малко по – късно тя изтри написаното и обясни:Камелия

„Не съм бременна! Това беше урок за всички досадници, които непрекъснато се бъркат в чуждите дела и пишат пълни измислици. Лично моя работа си е дали съм бременна или не, това не касае никой. Както много пъти съм казвала, ако с мен се случи нещо от подобно естество аз сама ще съобщя, защото няма смисъл да се крия. Моля ви, престанете да спекулирате!”, помоли Камелия.

Блестящата изпълнителка както винаги е в перфектна форма, заредена с нова порция енергия за борба. Тази есен освен за поп – фолк кариерата си, тя ще блести и в предаването „Марс и Венера” по Нова ТВ. Във връзка с горните пасажи тя допълни, че ако забременее ще съобщи новината и по телевизията.

източник: skandalno.net

Leave a Comment