Фолк певицата Камелия опроверга поредния слух, че е бременна. Чаровната блондинка заяви, че когато реши да става майка, първа ще обяви положението си в публичното пространство, научи HotArena.net.

„Доста съм дъвкала тази тема.  Едно разбрах – детето идва, когато то реши да дойде. Така че е глупаво да го обсъждам. То като се случи да забременея така или иначе ще проличи.“

Слуховете за деликатното състояние на Камелия се появяват периодично в публичното пространство, но за жалост мълвата така и не бе потвърдена досега. И дори закръгленото коремче и понапълняването й от време на време се дължат на по – солидно похапване, а не на бременност.


Изпълнителката обещава, че когато забременее на всеослушание ще разказва за бременността си и очакването да бъдеш майка. Дотогава обаче смята да запази мълчание по въпроса.

Певицата не скри и мнението си към брака. Според нея обявяване на всеослушание на любовта и подпис в гражданското не са критерий за здраво и сплотено семейство.

„Двама души или се допълват и се разбира и гледат в една посока, а този подпис само ги държи с някакви празни обещания“, коментира певицата.  И признава, че за нея е много по-важно да се радва на любовта на човека до нея, отколкото да го обвързва с брак.

Провокативната изпълнителка обаче скоро ще подложи на проверка и своите убеждения и тези на много други хора. Тя ще бъде водеща на новото шоу „Марс и Венера”, което стартира в ефира на Нова телевизия през есента. Тя ще бъде водеща и ще помага на сродни души да открият любовта си един към друг, пише „България днес”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment