Фолк певицата Камелия  получила отказ за  осиновяване на дете. Чалгаджийката, която вече прехвърли 40-така отдавна споделя, че мечтае за рожба.

С приятеля си  Цветин дълго правили опити и продължават, но не успявали да направят своя рожба, миналото лято тя подала документи за осиновяване на сираче. След традиционно дългата процедура Камелия била одобрена и й дали пробно да отглежда  няколко дечица, едно след друго, като избере кое евентуално да прибере завинаги и да му стане майка. Тя се заела самоотвержено със задачата, накупила дрешки и играчки, прочела няколко книги за майчинството и започнала да го практикува.

За нейно нещастие й направили три проверки и трите пъти тя не си била вкъщи. деца на плажЗа повереното й пробно хлапе се грижела гледачка, а тя била на участие в друг град. Оправданията, че такава й е работата и често пътува изобщо не трогнали социалните работници. Те гледали в книгите си и правилата си и твърдяли, че майката трябва да е неотлъчно до детето и да го даравя с любов и внимание.  И прекратили осиновяването. Тя може да кандидатства пак чак като изтече една календарна година.

Певицата била съкрушена. Според изискванията на закона, тя трябвало да се откаже временно от кариерата си и да се посвети на майчинството. Камелия споделила пред свои колежки, че законът е безумен. В страната има над 200 хиляди изоставени деца, а когато някой иска да ги осинови, се сблъсква с бюрократичната машина. Аз имам достатъчно пари на осигуря всичко на едно дете. Не е проблем, че ще има бавачка. Много заети родители си имат жена вкъщи, беснеела фолк дивата.  Тя припомниля, че холивудски актьори осиновявали по пет деца и се вяркали вкъщи по два месеца годишно,  но никой не правел проблеми от това, щом на хлапетата е осигурен дом, отлични условия и бъдеще. Само нашите служби се правят на по-големи католици от папата,  жалела се певицата.

източник: skandalno.net

Leave a Comment