Занемареният външен вид на фолк певицата учуди феновете й

Камелия е толкова заета да пее по заведения, че няма време да си изпере дрехите. Прави впечатление, че певицата не сваля от себе си една и съща шарена риза, която тя използва като рокля. В последно време сексапилната блондинка отново се появи на сцената и присъствието й е доста ярко. Обаче ако продължава така да нехае за външността си, май ще спрат да я канят по участия.

Още в края на декември тя облече странната ризка и забрави да я свали, писаха от hotnews.bg. Сигурно много се харесва с нея, защото е късичка и открива дългите й крака, но всяко нещо трябва да си има мярка. Със същата риза гостува и в Шоуто на Слави. Водещият изглеждаше доста учуден от вида и предназначението на дрешката. Впоследствие Камелия беше забелязана на няколко купона в чалга заведения в столицата, където пак развяваше въпросното парче плат.

Занемареният външен вид на фолк певицата учуди феновете й. Те забелязаха, че Камелия е спряла да боядисва косата си и черните корени грозно контрастират с русите кичури. Потребители коментират, че поне си е махнала мустака, с който се появи при Слави.

източник: kliuki.net

Leave a Comment