Засегнати „популярни личности” намериха начин да принудят Дългия да внимава какви скечове пуска, като го заплашиха с „компромат”

Слави Трифонов се нареди в групата на различни плеймейтки и фолк диви. Причината да попадне в тази атрактивна компания обаче не е никак приятна. Просто и той като различни дръзки млади дами от публичното пространство се оказа изнудван…с филмче „за възрастни”!

В редакцията на Lifestyle.bg пристигнало истинско „кърваво писмо”! Бойна група от “популярни хора” обявяват истински джихад срещу Дългия!

Все още неизвестният подател заявява, че ако водещия на сатиричното шоу продължава да губи мярка по отношение на редица популярни личности, ще излезе голата (буквално!) истина за него.

Някой някъде разполагал със запис от охранителна видео камера. На него се вижда Трифонов в „групово изпълнение” с мутра от близкото минало. Престъпният бос е вече мъртъв, но подвизите на двамата са живи!

В онлайн изданието публикуваха пълния текст на писмото без никакви корекции: „БУНТ С/У СЛАВИ.

Слави Трифонов е комплексиран импотентен тип: Изкрещяха популярните хора, жертви на неговите подигравки в отворено писмо до медиите. До броени дни, звездите жертви на напъните на Слави Трифонов за гледаемост подават жалба към ръководството на БТВ в Румъния където е централата.

Желанието ни е да спрат гаврите върху всички личности, като: Веселин Маринов; Стоичков; Володя Стоянов; Искрен Пецов; Лили Иванова и др.

Дори се чудиме как никой не реагира, че погазва устоите на държавата, като се гаври и с премиера и с президентската институция. Не е справедливо някой да печели рейтинг на чужд гръб. Нашето становище е че това е най-жълтото предаване с най-арогантния водещ мразещ всичко и всички.

Само ще уточним, че притежаваме запис от охранителна видео камера, която Слави участва в орг*я гол заедно с известна мутра от близкото минало, която не е между живите. Там се вижда на живо, че размера на достойнството му е незавидно малък и опитите му за участие в груповото забавление се оказаха невъзможни.

Ето така си обясняваме агресията му, която е израз на неговият комплекс на доказването и избиване на комплекси. Искрено го съжаляваме но не можем да му помогнем.”
От kliuki.bg подхождаме със здравословно съмнение към този тип „компромати” и оставяме на бойната единица от изнудвачи да докаже твърденията!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment