Фолк певицата Ивана е на път да се окаже една от мегазвездите в новия сезон на „ВИП Брадър“. Изпълнителката е получила покана за участие от продуцентите на формата, заедно с кошница с цветя и шампанско с логото шоуто.

Изпълнителката била очарована от поканата и напук на твърденията си отпреди години, че за нищо на света не би се включила в подобен формат, сега изглежда е готова да приеме. Певицата не крие, че е силно изкушена и от щедрия хонорар, който й предлагат, за да влезе в шоуто.

Говори се, че за няколко седмичен престой певицата на народа ще прибере 100 000 лева. Сума, която далеч надхвърляше хонорарите на звездите миналата година. Едно от условията на фолк дивата обаче е, освен нея в къщата да влязат още дъщеря й Теодора и вярната й бузукарка Стояна.

Не е известно дали продуцентите са се съгласили с молбата на певицата и дали фолк дивата е приела предложението окончателно, пишат от lifestyle.bg. Освен Ивана обаче още две звезди се очаква да прекрачат прага на къщата наесен.

Усилено се спрягат имената на Емануела и Глория, които направиха фурор този сезон с участията си в „Къртицата“ и „Денсинг старс“. Примата на фолка обаче едва ли ще приеме, тъй като не обича да излага личния си живот на показ. От друга страна Емануела предизвика истинска сензация с участието си в „Къртицата“. Нищо чудно фолк дивата отново да се навие да участва в подобно шоу срещу подобаващо заплащане, коментират запознати.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment