Известната актриса Катерина Евро приключи с мъжете. Звездата повече от година е сама и се оплаква, че не може да се отърве от депресия заради покойния си съпруг, научи HotArena.net.

Публична тайна е, че някогашната хубавица от киното съжителства със съпруга си Георги Кадиев само за пред хората и заради сина си Александър. Скоро след сватбата си двамата установяват, че нещата между тях не вървят и си дават свобода един на друг.
Двамата продължават да са заедно в къщата им в Кокаляне при едно условие – всеки да си знае мястото и да не закача другия.

В началото на 90-те Евро решава, че трябва да си навакса пропуснатите любовни авантюри и на средна възраст се забърква във флиртове с млади мъже, години по-млади от нея.

Звездата от „Оркестър без име” дори не се старае да прикрива похожденията си, тъй-като само на документи е омъжена, но на практика е свободна.

След смъртта на съпруга си обаче, актрисата осъзнава, че е загубила много важен за нея човек.

„Откакто Жоро го няма, не съм поглеждала друг. Приключих с мъжете окончателно!”, категорична е тя.

Катето Евро е убедена, че Георги Кадиев е бил истинският мъж на живота й. И въпреки десетките й авантюри той ще остане единственият, който винаги е обичала, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment