РитонкатаКатя от „Ритон“ се съблече за Плейбой! Мократа мечта на феновете от години най-после склони да се разголи и да покаже повече от бюста си, който много често почти не крие. Известната с огромните си бомби Катя, която роди вица за мярката за женски гърди – един ритон, позира съвсем спокойно, но не и дибидюс.

За съжаление на гояма част от мъжката аудитория тя е разголила само бюста си, като останалите части от тялото й са неглижирани и покрити с различни материи. На снимките присъствал и съпругът й Здравко, който гордо се хвалел, че се оженил за най-точната и най-секси жена.

Катя пък споделя удивлението си от огромното хале, в което се състояла сесията. Тя си мислела, че ще умре от студ и непрекъснато трепрела, докато не й показали колко градуса е вътре и че помещението е напълно отоплено. Певицата си мислела, че екипът е по тениски, просто защото се е разгорещил. А всъщност вътре си било направо жега.

Притесненията на дамата, че ще изглежда зле, защото е на 55, веднага се разсеяли, след като погледнала кадрите. Много жени на нейната възраст изглеждат като баби и дундрят внучета, но природата е била милостива към нейното тяло и то просто е великолепно.

Вдъхновение да се разголи Катя получила не само от шефовете на Плейбой и не я изкушил единствено солидния хонорар. Тя се осмелила да се поразхвърля чак когато видяла, че и Моника Белучи го е направила и никак не изглежда зле.

Неочаквано в сайта на Плейбой нашата певица зае пето място по зрителски гласове и го дели не с кого да е, а с Деми Мур. Двете приличат на сочни плодове, които чакат да бъдат откъснати. Досега обаче в живота на Катя ги е късал само Здравко и продължава да си къса парченца от тях.

Преди години Ритонката се канеше да си направи операция на бюста и да го намали, защото много й пречел и не можела да спи по корем. Острите скалпели обаче я отказаха и тя се примири, че цял живот ще спи по гръб или на една страна. Ако тогава беше добила смелост и си беше клъцнала двете бомби, сега сесия в Плйбой нямаше да има.

Певицата обаче все още не може да повярва на случилото се и твърди, че никога не е късно човек да стане за резил.

източник: skandalno.net

Leave a Comment