Кейт Мидълтън остави трудните седмици покрай бременността зад гърба си. Две седмици след обявената бременност херцогинята най-накрая направи първата си официална публична изява в неделя вечер. Кейт присъства на връчването на наградите на Би Би Си за Спортна личност на годината в Лондон.

Тя превъзмогна сутрешното гадене и за пореден път се изяви като всеотдайна и страстна „мажоретка“ за британските спортисти, които не спираше да подкрепя по време на Олимпийските и Параолимпийските игри тази година.

Херцогинята на Кеймбридж връчи 2 награди. Тя излезе облечена в зашеметяваща зелена рокля, съчетана с поразителна усмивка и връчи на председателя на Организационния комитет на Лондон Себ Коу наградата за цялостен принос.

Тя остана на сцената по време на речта на Коу, а след това връчи наградата за Спортна личност на годината на Брадли Уигинс.

Нейното решение да спази ангажимента си снощи дойде след като през последните седмици бе принудена да отмени четири публични изяви.

Помощници на херцогинята заявиха, че нейно желание е било да присъства на церемонията, за да отдаде почит на постиженията на британските спортисти в една забележителна година за британския спорт.

Тя трябва да бъде внимателна и да не се претоварва, защото според лекарите могат да възникнат още усложнения около бременността.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment