Всички знаем, че риалити звездата Ким Кардашян нямаше изобщо да е известна, ако не обичаше да излага на показ личния си живот. Факт е, че Ким никога досега не се беше нахвърляла срещу папараците, на които до голяма степен дължи славата си.

Но това вече не е така. Явно на бременната брюнетка ѝ дойде до гуша от светкавиците, насочени в очите ѝ или пък не иска да бъде снимана от суета, тъй като в последно време не изглежда в топ форма, след като качи доста килограми.

Във вторник тя написа в социалната мрежа следното: „Вчера четири коли с папараци ме обградиха докато шофирах. Kараха пред мен, зад мен и от двете ми страни, така че аз трябваше да карам с тяхната скорост. И всичко това, за да могат да ме снимат през прозореца! Толкова е страшно, че това се случва! Те буквално застрашиха живота ми и този на нероденото ми дете. В какъв свят живеем! Това е извън всякакъв контрол!“

32-годишната Ким е добавила в поста си, че моли папараците да ѝ позволят да се наслади на този последен месец от бременността ѝ, без да се страхува, че напускайки дома си, може нещо опасно да ѝ се случи. Ким написа: „Знам, че съм избрала да живея обществен живот, но и аз имам нужда от почивка. Предстои ми да стана майка и не искам да бъда дебната и заплашвана!“

Промяната на Ким в политиката на личния ѝ живот е силно повлияна от гаджето ѝ Кание Уест, който не харесва въпросната публичност и категорично е заявил, че ще се опита да запази дъщеря си извън светлината на прожекторите.

източник: blife.bg

Leave a Comment